Főoldal :: Szélgenerátor :: Szélmérés Megtérülés ::

Szélmérés Megtérülés

Szélmérés

Sélmérés

 

 

Nagyobb beruházásokhoz a szélmérést minimum 1évig kell végezni, hogy pontosabb adatokat kapjunk ajánlott a 3-5éves szélmérés. A 18m vagy 12m magasságra kihelyezett szélmérő műszerek telepítése és bérlése minimum 400.000-1.500.000 forint. Ezen felül a beruházás 1-5 évig áll ameddig a szélmérő gyűjti az adatokat.

 

Sokkal kedvezőbb, gyorsabb, és olcsóbb megoldást nyújt az országosan kihelyezet  több mint 123 darab szélmérő műszer, ami 10/18 méteres magasságban méri a szél erősségét és irányát 10 perces felbontásban. Szélmérő műszerek adatainak feldolgozásával Magyarország egész területén nagy pontossággal meghatározhatók a szélviszonyok 5 évre visszamenőleg. A kihelyezett szélmérő műszerek adatait használja fel az Országos  Meteorológiai Szolgálat. A szélmérő berendezések nem a mi tulajdonunk, de lehetőségünk van mind a 123 műszer adatainak megvételére.

 

 

 

Termelés Megtérülés

 

 

Mivel Magyarország egész területén 5évre visszamenőleg meghatározható az óránkénti szélsebesség, vállaljuk azon számításokat, amivel meghatározható a szélgenerátorból kinyerhető éves becsült teljesítmény. Az 5évre visszamenőleg meghatározott teljesítmény adatokból már könnyen meghatározható a szélturbina megtérülési ideje. A becslés úgynevezett WASP-módszerrel történik, az adott térség domborzati viszonyait figyelembe véve.

 

Szélgenerátoros rendszereink értékesítését hátározatlan ideig szüneteltetjük, napelemes rendszereink továbbra is elérhetőek.Azonnali üzenetküldő
Az Ön neve:
Irányítószám:*
Város:*
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma (ajánlott):
  -
Az Ön üzeneteHW Online -Online Marketing Tanácsadó : Weboldal készítés : Adatvédelmi nyilatkozat