Főoldal :: Szélerőmű ::

Szélerőmű

Szélgenerátor 3kW - 5kW,  Szélturbina 10kW - 20kW - 30kW,  Szélerőmű 50kWNapelemes partnerünk
Szélerőmű

 

 

A nagyteljesítményű szélerőmű szélerőművek generátor sebessége 1000 fordulat/perc, amit egy nyomatékváltó segítségével alítanak elő. A szélerőmű generátor részét elektromos árammal gerjesztik. Az ilyen rendszerek karbantartást igényelnek.


Az 50kW-os okos szélerőmű, amely felépítése a lehető legegyszerűbb, nem tartalmaz nyomatékváltott és a szélerőmű generátora a legfejlettebb típusa az állandó mágneses generátoroknak. Generátor alapanyaga különleges rézötvözet, alumínium és rozsdamentes acél, ezeknek az anyagoknak köszönhető a szélerőmű stabil és megbízható teljesítménye.
 

 

A szélerőmű előnyei között nem elhanyagolható az a tény, hogy a szélerőmű karbantartás mentes, telepítése után a 25 éves élettartama alatt nem igényel szinte semmilyen felügyeletet. (Ajánlott a szélerőmű tartó oszlopának az éves ellenőrzése)


Az intelligens szélerőmű kontroller rendszere, két fő mérőrendszertől kapja az információkat, egy szélerősség mérőtől és egy szélirány mérő műszertől. Ebből a két információból számolja ki a szélerőmű kontrollere a legmegfelelőbb irányt a lapátoknak, hogy a legnagyobb hatásfokot érje el az energiatermelésben. A szélirány változását a szélerőmű is folyamatosan követi. A szélerőmű irányító rendszeréből leolvasható a generátor hőmérséklete szél iránya és teljesítménye ezeket az információk éves viszonylatban letölthető.  Szélerőmű kijelzője érintőképernyős és német SIEMENS PLC + típusú. Letölthető PDF


Használható:

  • Több családi ház
  • Társasházak
  • Gyárak
  • Szerelőüzemek
  • Nagy fogyasztású vállalkozások
  • Energiatermelésre (Elektromos áram eladása)

 

Minőség

 

 

Ezek a nagy teljesítményű szélerőmű rendszerek már alkalmasak megtermelt energia költséghatékony eladására. Az elektromos szolgáltató köteles átvenni a szélerőmű által megtermelt energiát. A beruházás után komoly havi bevételeket produkálhat a szélerőmű rendszer.

 

 

A H. Típusú szélerőmű megbízható teljesítményének és problémamentes működésének az alapja a kiváló minőségű alkatrészek beépítése.   A szélerőmű megbízhatóságát a Siemens vezérlő egysége és az Omron elektronika biztosítja. A Svéd SKF csapágyak a szélerőmű hosszú élettartamát és problémamentes üzemelését garantálja. A hálózati csatlakozáshoz SMA invertereket használunk, ami ismét csak a megbízhatóság névjegye. 

 

 

Szélerőmű rendszereink értékesítését hátározatlan ideig szüneteltetjük, napelemes rendszereink továbbra is elérhetőek!!!Azonnali üzenetküldő
Az Ön neve:
Irányítószám:*
Város:*
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma (ajánlott):
  -
Az Ön üzeneteHW Online -Online Marketing Tanácsadó : Weboldal készítés : Adatvédelmi nyilatkozat