Főoldal :: Napelem ::

Napelem

 

Tekintse meg néhány rendszerünket Itt.

 

Azt az energiát, amely az összes Földön található és kitermelhető kőolajkészletekben rejlik a Nap 1,5 nap alatt sugározza a Földre.  Az emberiség jelenlegi, évi energiafogyasztását a Nap egy órányi energiakibocsátása teljes egészében fedezné.

 

Napelem működése: A napelem fő alkotóeleme a szilícium, amely a természetben bőséggel található anyag. A nap elektromágneses sugárzása a félvezetőben szabad töltéshordozókat hoz létre, amelyek hatására a napelem cella fémelektródáin feszültségkülönbség keletkezik. Az így előállított egyenáram akár akkumulátorokban tárolható vagy áramszolgáltató által elfogadott napelemes inverterrel 230V-os váltakozó árammá alakítható és visszatáplálható a közcélú hálózatba.

 

A Solartehnika XP60P típusú napelem gyártója elkötelezettséget vállalt a megújuló energia felé, kétfajta napelemet gyártanak, monokristályos napelemet és polikristályos napelemet. A minőség biztosítási rendszer felügyelet és a jól képzet dolgozók a garancia, a jó minőségű és megbízható termékekre. Ugyanakkor, a felső szintű ellenőrző eszközök is biztosítják a megbízhatóságot. A nagy hatásfokú napelemek tiszta és gazdaságos megoldást kínálnak a növekvő energiaárak ellen.Legkisebb megrendelhető napelem teljesítmény 1575W.
Napelemekből minimális raktárkészletet tartunk, a napelem sok típusa miatt. A napelemes rendszer telepítése a megrendeléstől számított maximum 2hét. A rendszer telepítéséig elindítjuk az áramszolgáltató felé történő csatlakozási eljárást és előkészítjük a tető szerkezetéhez igazodó napelemes tartószerkezetet.

A teljes napelem rendszer telepítés rendszertől függően egy-két napot vesz igénybe.

 

 

Solartehnika XP60P napelem a legjobb választás a minőségi napelemek között. A 20éves gyártási garancia kiemelkedően magas, miközben az ára az átlagos napelem panelek közé sorolható. További Garanciák a 12év 90%-os 25év 80%-os lineáris teljesítmény garancia.

 

 

 

 

 

 

Napelemes rendszerekkel kapcsolatos kérdéseit tegye fel nyugodtan, mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk azokat.

 

 

 Azonnali üzenetküldő
Az Ön neve:
Irányítószám:*
Város:*
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma (ajánlott):
  -
Az Ön üzeneteHW Online -Online Marketing Tanácsadó : Weboldal készítés : Adatvédelmi nyilatkozat