Főoldal :: Nagykereskedelem ::

Nagykereskedelem - Napelem Rendszerek Viszonteladóknak

 

napelem, webshop, nagyker

 

 

 

 

Webshopunk elérhetősége: shop.gsenapelem.hu

 

Nagykereskedelem:

 

Remzső Marianna: +36-70-432-4599

E-mail: remzso.marianna@gsenapelem.hu

Hétköznap: 8:00 - 16:30

 

Ha Ön magánszemélyként vagy nem viszonteladóként érdeklődik az általunk forgalmazott napelem rendszerekért ,akkor kérem klikkeljen ide és keressen elérhetőségeinken.

 

 

 

 

 

 

 

napelem, napelem rendszer, napelem rendszerek, napenergia, naperőmű

 

 

 

Kiváló minőség, hosszú garanciák!

 

A napelemes rendszereink nagykereskedelmét azért indítottuk, hogy partnereink is kiváló minőségű termékekkel tudják ügyfeleiket ellátni. Nagykereskedelmünket elsősorban napelemes rendszerek értékesítésével és kivitelezésével foglalkozó szakemberek számára hoztuk létre. Ezen viszonteladó szakemberek egy egyszerű ellenőrzés során nagyker áron juthatnak napelem rendszerekhez vagy csak külön napelemhez, tartószerkezethez, szolár kábelhez és a többi telepítéshez szükséges anyaghoz.

 

Ajánlatainkért kérjük keressen elérhetőségeinken.

 

 

 

 

 

 

Napelem Tartószerkezet - Schletter

 

Kiváló minőségű alumínium és anyagában rozsdamentes acél (1.4301) német napelem tartószerkezet majdnem minden tető típusra megoldást nyújt.

 

Tetővel párhuzamos, lapos tetős és földre telepíthető rendszerek egyaránt elérhetőek. Kérje tanácsunkat, hogy az adott tetőtípusra melyik rendszer lenne a legmegfelelőbb.

 

Gyors szerelhetőség és a hosszú évek tartóssága jellemzi a Schletter tartószerkezeteket, amelyeket a hosszadalmas tesztek, magas minőség és kifinomult rész elemek alakítanak kiváló választássá napelem rendszerünkhöz.

 

Prospektus a főbb anyagokról ezen a linken. Kiterjedt árlistánkért és egyéb elérhető megoldásokért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

 

Solartehnika Polikristályos Napelem

 

Az XP60P típusú polikristályos napelem gyártója elkötelezettséget vállalt a megújuló energiák felé. 20év gyártási garanciát vállalnak napelemeikre, amely garancia fundamentális alapját az erre a célra létrehozott bankban elhelyezett pénzügyi alap és napelem parkjainak áramtermeléséből befolyó folyamatos bevétel biztosítja.

 


HW Online -Online Marketing Tanácsadó : Weboldal készítés : Adatvédelmi nyilatkozat