Főoldal :: Megújuló energiák fontossága ::

A megújuló energiák fontossága

Kik tartják fontosnak?

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áram, inverter

 

Az ipartörténet során első ízben (2010-től) több pénzt fektettek világszerte megújuló energiákba, mint hagyományosba. Az iparág mintegy 155 milliárd dolláros befektetést kapott, mely évről évre a Kiotói egyezménynek és az ENSZ szabályozásoknak köszönhetően növekszik.

Szerencsére egyre több a magánszférában is az olyan környezettudatos ember, aki fontosnak tartja a napenergia napelemekkel vagy a szélenergia szélturbinával történő felhasználásának a fontosságát és jövőbeli előnyeit.

 

Miért tartják fontosnak a megújuló energiákat?

 

  1. A káros anyag kibocsátás következménye képen bekövetkezett globális felmelegedés miatt! Ezt a problémát az Európai Unió is belátta már régen, és ezért jól haladnak a megújuló energiák felhasználásában. Sőt, Koppenhágában a világ nagy vezetői is elismerték, hogy problémát okoz a globális felmelegedés.
  2. A Szén, Földgáz és a Kőolaj fosszilis energiahordozók. A készletek kimeríthetőek és nem termelődnek újra. Vagyis ennek a logikus következménye, hogy folyamatosan drágulnak!! Ezzel szemben a napelem rendszerek és szélturbinák a megtérülésüket követően még hosszú évekig tiszta energiát szolgáltatnak.

 

 

Megoldás!

Napelem és szélgenerátor

 

 

 

 

A Szél- és a Napenergia kifogyhatatlan energiaforrás és teljesen ingyen van.
Ezt a fajta tiszta energiát jelenleg Magyarországon nem olyan mértékben használjuk ki, mint amekkora lehetőségeket rejt.
Az energia ár rohamos ütemben nő az egész világon, a szél- és napenergia kihasználása napelem rendszerű naperőművekkel ész szélturbina parkokkal egy lehetséges megoldási forma. A szél- és/vagy napenergiából családi házaknál kis szélgenerátor vagy hálózatra kapcsolható napelem rendszerek segítségével lehet kinyerni az elektromos áramot. Nagyobb teljesítményt a szélturbina, szélerőmű és napelem rendszerő naperőművek tudnak előállítani. A magas műszaki színvonal, a rendkívül megbízható működés és a csekély karbantartási igény a közös jellemzője a szélgenerátor, szélturbina, szélerőmű és napelem rendszereknek.

 

 

 Napelemes partnerünk

Szélgenerátor 3kW - 5kW,  Szélturbina 10kW - 20kW - 30kW,  Szélerőmű 50kW Verikális szélgenerátor, Hibrid rendszer, Napelem, Szélmérés megtérülés, Pályázat finanszírozás
HW Online -Online Marketing Tanácsadó : Weboldal készítés : Adatvédelmi nyilatkozat