Főoldal :: Hibrid rendszer ::

Hibrid rendszer

Napelem és szélgenerátor

 

A hibrid rendszerek, napelem és szélgenerátoros hibrid rendszerrendszerint napelem és szélgenerátor párosításából állnak, ez a napelem szélgenerátor párosítás számtalan előnnyel jár. Mint például, a nyári időszakban sok a napsütéses órák száma és a szél erőssége gyenge, ilyenkor a napelemek, napelemes rendszerek termelnek több elektromos áramot.  Viszont a téli hónapokban, amikor a napsütéses órák száma rövidebb, a napelemek kevesebb áramot termelnek, felhősebb és szelesebb az időjárás a szélgenerátor termel több elektromos energiát. A két rendszer kiegészíti egymást és folyamatos energia ellátást biztosít.

A hibrid szélgenerátor napelem rendszerhez csatlakoztatható egy benzines vagy dízel aggregátor. Ennek csak akkor van szerepe, ha folyamatosan nagy a fogyasztás, mondjuk egy betonkeverő folyamatos használata. Egy-egy esetenkénti nagyobb fogyasztás miatt nem érdemes óriási napelem-szélgenerátor hibrid rendszert vásárolni.

 

A napelem szélgenerátor hibrid rendszert lehet sziget üzemmódú rendszerekben is használni, ahol akkumulátorban tárolják a napelemekkel és szélgenerátor által megtermelt energiát. Az akkumulátorokból egy szélgenerátor inverterrel vagy egy napelemes színusz inverter segítségével állítjuk elő a 230V-os feszültséget.

Vagy lehetséges hálózati csatlakozású napelem szélgenerátor hibrid rendszert választani, ahol egy szélgenetárot inverterrel vagy az áramszolgáltatók által elfogadott napelemes inverterrel a hálózat jeléhez igazodva termeljük rá a megtermelt energiát a hálózatra és egy oda vissza forgó villanyóra segítségével a többlet energiát kijuttatjuk a közcélú hálózatba.

 

Hibrid rendszereink értékesítését hátározatlan ideig szüneteltetjük, napelemes rendszereink továbbra is elérhetőek!!!

 

 

Napelemes partnerünkAzonnali üzenetküldő
Az Ön neve:
Irányítószám:*
Város:*
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma (ajánlott):
  -
Az Ön üzeneteHW Online -Online Marketing Tanácsadó : Weboldal készítés : Adatvédelmi nyilatkozat